Een sterke risicoanalyse vormt de basis voor een goede oplossing

Beveiliging, de oplossing die start bij jezelf


Beveiligen start bij jezelf en het maken van een risicoanalyseDe reden waarom men zich beter wenst te beveiligen kan voor iedereen verschillend zijn, de noodzaak echter niet!

Een goed beveiligingsconcept met voorafgaande risicoanalyse bestaat steeds uit verschillende lagen en wordt enkel bereikt bij het optimaal afstemmen op elkaar van zowel de organisatorische maatregelen, de bouwkundige maatregelen, de elektronische maatregelen als de meldingsmaatregelen. Deze vier mogen nooit los van elkaar gezien worden. Indien immers één van deze elementen niet in een totaalplan wordt meegenomen, bestaat de kans dat de andere maatregelen het beoogde effect niet halen, en de bedachte oplossing dus niet optimaal functioneert.

Maatwerk in de studie van risico's is de enige weg naar succes


Risicoanalyse als startpunt voor je beveiligingOnze risicoanalyse zal u helpen bij de beoordeling van de maatregelen die het best genomen worden om de beoogde eigendom te beschermen. De kans op schade is niet voor elk project hetzelfde. Allerlei aspecten spelen daarbij een rol, zoals uiteraard de constructie, de omgeving, de aanwezige preventiemiddelen, de bezettingsgraad, de activiteiten, ... Bij het maken van een risicoanalyse kan het risico het beste bekeken worden door het masker van de criminelen. Deze worden steeds vindingrijker en professioneler, de technieken geavanceerder. De tijd dat alleen een stevig slot of een blaffende hond deze criminelen van hun plannen konden weerhouden is allang voorbij. Uw beste tegenzet is dan ook het inschakelen van een voordenker in beveiliging.

Stap in de actie! Vul onderstaande gegevens aan om bijkomende informatie in te winnen. Wij zorgen ervoor dat u meerwaarde zal genieten.

[gravityform id="5" title="false" description="false"]
Reactie plaatsen