Page content

Anti-spam

Anti-spam policyWij versturen gratis tips, trucs en technieken via email nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft bevestigd, dit conform ons anti-spam beleid. Wij dragen de regelgeving rondom anti-spam, elektronische mailings en de Belgische, Nederlandse en Europese Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde spam te voorkomen.

Wat is spam en anti-spam?

Onder spam verstaan we een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle emails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig dezelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen.

Wij zullen uw gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen email, een sluitende oplossing in ons anti-spam beleid.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan, waardoor wij actief bijdragen aan het algemeen anti-spam beleid.