Service met hoge paraatheid om zorgeloos te genieten

Onze 24/7 service en dienst na-verkoop staan voor u paraat


Service in dienst van beveiligingCentraal staat onze buitengewone dienstverlening die zal bijdragen tot een, door geen andere geĆ«venaard, resultaat van wederzijdse tevredenheid en dit ook na toepassing van de geĆÆmplementeerde oplossing. Onze organisatie is permanent te bereiken voor dringende technische tussenkomsten mocht dit nodig zijn. Deze service bieden wij om ervoor te zorgen dat uw beveiliging elke dag opnieuw uw geborgenheid kan bewaken en actie kan nemen op die momenten dat er gevaar dreigt.

Garantie op interventie voor iedereen


Service tegen de klokOnze gegarandeerde tussenkomst wordt aangeboden aan iedere klant ongeacht of ze een onderhoudscontract hebben afgesloten of niet. Klanten die een onderhoudscontract hebben afgesloten krijgen bij de afhandeling voorrang op zij die geen onderhoudsovereenkomst hebben afgesloten. Wij bieden een gegarandeerde tussenkomst binnen de 24 uur na oproep op ons servicenummer. In regel komen wij nog dezelfde dag tussen indien uw aanvraag tot tussenkomst werd gedaan voor 11:00 uur in de voormiddag.

Stap in de actie! Vul onderstaande gegevens aan om bijkomende informatie in te winnen. Wij zorgen ervoor dat u meerwaarde zal genieten.

[gravityform id="5" title="false" description="false"]
Reactie plaatsen