Een professionele plaatsing zorgt voor optimaal rendement

Plaatsing met oog voor detail


Plaatsing met oog voor detailNa de conceptie van uw beveiligingsoplossing moet ze geïmplementeerd worden. Om tot het gewenste resultaat te komen moet de plaatsing van de toestellen gebeuren conform de technische vereisten en noodwendigheden. De meest optimale locatie van de toestellen moet bepaald worden, technische dossiers moeten opgesteld worden en gebruikers moeten opgeleid worden. Zowel tijdens de plaatsing als daarna staat een open communicatie centraal. Zo werken we dag na dag samen naar uw en onze nieuwe realiteit.

Meesteren van kennis maakt technici tot experten


Thorsec expert in plaatsingDoorgedreven opleidingen en opmerkelijke kansen tot zelfontplooiing vormen onze medewerkers tot experten binnen hun vakgebied. Experten die in al hun handelingen onze waarden uitdragen en de tevredenheid van haar opdrachtgevers centraal stellen. Onze medewerkers beschikken over de wettelijk verplichte opleiding in relatie tot de door hen uitgevoerde taken. Zowel commerciële als technische productopleidingen vervolledigen hun opleidingen en bieden de kennisbank die ze nodig hebben om te presteren boven het verwachte. De professionele opleidingen en ervaringen die ons team beleven staan garant voor de expertise die u als klant moet verwachten om tot buitengewone resultaten te komen.

Vrijheid van informatie


Vrijheid van informatie bij leveringOp het eerste zicht werken we net als elke beveiliger … maar we doen het net iets anders. We hanteren namelijk een unieke aanpak. Hiermee kunnen we een staalharde garantie geven omtrent de technologische continuïteit en zakelijke autonomie van uw investering. Alle kennis en informatie omtrent de door ons geleverd diensten worden door onze medewerkers digitaal verwerkt en gedocumenteerd. Op deze manier kunnen we een continuïteit bieden op technologisch vlak wanneer één van onze medewerkers moet tussenkomen. Dit alles lijkt eenvoudig maar het is geen evidentie ...

Stap in de actie! Vul onderstaande gegevens aan om bijkomende informatie in te winnen. Wij zorgen ervoor dat u meerwaarde zal genieten.

[gravityform id="5" title="false" description="false"]
Reactie plaatsen