Jaarlijks onderhoud laat uw investering vele jaren optimaal renderen

Onderhoud laat alles gesmeerd lopen


Onderhoud laat alles gesmeerd lopenOm er zeker van te zijn dat uw beveiligingsinstallatie correct functioneert raden wij u aan deze minimaal één maal per jaar te laten nazien. De wetgever legt de verplichting op middels het Koninklijk Besluit van 25 april 2007 tot vaststelling van de voorwaarden voor installatie, onderhoud en gebruik van alarmsystemen en beheer van alarmcentrales. Bij elk bezoek tot nazicht zullen wij de installatie testen, controleren en afregelen om de goede werking ervan vast te stellen.

Voordelen van een onderhoudsbeurt


Duimen ophoogWanneer u op regelmatige tijdstippen onderhoud laat uitvoeren op uw installatie dan bent u actief bezig met het verlengen van de levensduur ervan. Onderhoud uitvoeren is dus niet alleen een slimme zet, het is ook nog eens kostenbesparend! Door het uitvoeren van een jaarlijks onderhoud op uw installatie blijft u bovendien verzekert van een optimale doeltreffende werking. Zo kunnen tijdig vaststellingen gedaan worden van noodzakelijk te vervangen onderdelen, zoals bijvoorbeeld accu's. Het preventief ontdekken van gebreken en de mogelijkheid deze correctief te herstellen resulteert in de hoogst mogelijke efficiëntie van uw installatie.

Stap in de actie! Vul onderstaande gegevens aan om bijkomende informatie in te winnen. Wij zorgen ervoor dat u meerwaarde zal genieten.

[gravityform id="5" title="false" description="false"]
Reactie plaatsen