Gratis inspectieverslag van je buitenterrein

Zoeken naar inbraaksporen op het buitenterreinTijdens de bezoeken die wij afleggen bij bedrijven stellen wij helaas vaak vast dat er aanzienlijk wat sporen te vinden zijn van eerdere inbraakactiviteiten. Als wij de verantwoordelijken hierover inlichten dan is de verbazing meestal groot. Vele pogingen tot inbraak worden amper gedetecteerd wegens gebrek aan focus, maar niet enkel poging ontlopen zo aan de aandacht van de directie evengoed de geslaagd inbraken.

Tijdens de terreininspectie zullen alle risico's in beeld gebracht worden. Zo zullen wij de toestand van uw omheining nakijken en de zwakke punten of de nodige herstellingen in kaart brengen. Onze aandacht zal ook uitgaan naar de toegangswegen en toegangspoorten tot uw terrein. Uiteraard doen wij een volledige rondgang van uw terrein om ook andere inbraakrisico's voor u gratis in beeld te brengen ... een gratis service die u zonder meer een beter inzicht zal geven over de actuele stand van zaken!

Het op regelmatige basis (jaarlijks) uitvoeren van een inspectieronde van je buitenterrein geeft je meer inzichten. Scan om deze reden dan ook elk jaar je buitenterrein op inbraaksporen en maak een inspectieverslag op, want meten is weten.

U weet niet goed hoe dit aan te pakken? Vul dan onderstaande gegevens aan om een gratis inspectieronde aan te vragen voor uw buitenterrein. Wij zorgen ervoor dat u meerwaarde zal genieten.

[gravityform id="2" title="false" description="false"]
Reactie plaatsen