Een gratis bekabelingsplan als startschot voor uw optimale beveiliging

Een bekabelingsplan is de basis voor een optimale beveiligingEen goed bekabelingsplan voor de beveiliging van je nieuwe gebouw voorkomt verrassingen nadien. Voor vele (ver)bouwers staat beveiliging niet bovenaan het te doen lijstje, en dat is spijtig. Waarom? Omdat het nu het perfecte moment is om de leidingen voor dat betrouwbare alarmsysteem aan te brengen. Het zou uiteraard beter zijn het nodige budget voor uw beveiliging op te nemen in uw globaal budget, maar helaas is dit niet steeds mogelijk. Wij bieden de mogelijkheid een gratis projectconcept voor uw beveiliging op te laten stellen, dit met inbegrip van een duidelijk bekabelingsplan. Zo kan jij alvast de leidingen voorzien waar nodig!

Indien jij dat wenst komen wij zelfs ter plaatsen om het geprojecteerde bekabelingsplan op locatie te bespreken en aan te duiden zodat de leidingen inderdaad uitkomen op die plaatsen waar de toestellen geplaatst worden om hun optimale werking te garanderen. Inbouw toestellen, zoals bv. magneetcontacten, moeten uiteraard geplaatst worden voordat de bezetting afgewerkt worden. Wij leveren, plaatsen en testen dergelijke toestellen in afwachting van de plaatsing van de volledig geprojecteerde beveiligingsoplossing, tegen uiterst aantrekkelijke voorwaarden.

U wilt graag een gratis bekabelingsplan? Vul dan onderstaande gegevens aan. Wij zorgen ervoor dat u meerwaarde zal genieten.

[gravityform id="4" title="false" description="false"]
Reactie plaatsen