SPC Connect vernieuwd naar versie 2.7
12 december 2018 

SPC Connect vernieuwd naar versie 2.7

Op 31 oktober 2018 heeft Vanderbilt de hostingprovider voor SPC Connect gewijzigd naar Microsoft Azure en de SPC Connect bijgewerkt naar versie 2.7. De overdracht is geslaagd en we zien dat de systemen sneller verbinding maken en dat de responstijd van de server is toegenomen. We bevinden ons nu in de laatste fase van SPC Connect 2.8, die de prestaties van de servers opnieuw zal verbeteren. Dit zal deel uitmaken van een reeks updates die Vanderbilt plant als onderdeel van voortdurende verbetering en verbetering van de service.

Als onderdeel van het verbeterde systeem hebben we nu de mogelijkheid vrijgegeven om het openen en sluiten van een zone via pushmeldingen weer te geven. Er worden twee nieuwe filters aan de APS Connect APP toegevoegd waardoor gebruikers gebeurtenissen kunnen ontvangen telkens wanneer een zone wordt geopend / gesloten of alleen wanneer een alarm actief is. Dit is een geweldige functie die de veiligheid voor de gebruiker zal vergroten door hem op de hoogte te stellen als er nog een indringer aanwezig is.

Hiermee is de noodzaak van email meldingen volledig vervallen. Op 21 november zal Vanderbilt dan ook de gebeurtenisfilters op email meldingen uitschakelen voor alle systeemgebruikers en de functie voor email kennisgeving in systeemgebruikersaccounts opnieuw inschakelen. Als een gebruiker nog steeds een email melding nodig heeft, kunnen ze de filters voor email gebeurtenissen inschakelen, maar we zijn van mening dat de pushmelding een veel betere oplossing is.

Als jij nog geen gebruik maakt van pushmeldingen en dit alsnog wenst te doen, dan begeleiden wij je graag bij het instellen ervan.

Als voordenkers in beveiliging is het onze missie actief bij te dragen tot de bescherming van het levensgenot en de individuele geborgenheid.
Over de schrijver
Reactie plaatsen