10% korting op een forensische DNA markering kit voor thuisgebruik

Forensische DNA markering aanbrengenDe forensische DNA markering kit voor thuis helpt je niet enkel bij het onomstotelijk eigendomsbewijs te leveren bij teruggevonden gestolen goederen, maar zijn preventieve werking ter voorkoming van inbraak zal uw voornaamste succesfactor vormen in uw beveiligingsaanpak.

Stel je even voor, een dief heeft ingebroken in uw huis! Uiteraard zullen ze zich eerst richten op uw meest waardevolle items zoals laptops, tablets, smartphones, sieraden, ... alles wat ze snel kunnen verkopen trekt hun bijzondere aandacht. Echter, als elk waardevol object dat ze tegenkomen is gemarkeerd met forensische DNA markering die bestaat uit een unieke formule van DNA, een UV tracer en identificatie microdots en als dit is aangegeven aan je pand middels waarschuwingsstickers, dan daalt de kans op inbraak drastisch

Criminelen willen geen gemarkeerde voorwerpen stelen omdat ze bijna geen restwaarde meer hebben en bovendien kunnen dergelijk gemarkeerde voorwerpen ze direct koppelen aan de misdaad als ze aangehouden worden door de politie, waardoor de pakkans aanzienlijk stijgt.

Aanvragen van uw voucher kortingcode


Om de lancering van deze uiterst preventie forensische DNA markering te ondersteunen geven wij uitzonderlijk een korting van 10% op één forensische DNA markering kit voor thuisgebruik. Deze kit is geschikt voor het markeren van circa 50 voorwerpen en kan via onze webshop besteld worden. Om de voucher code te bekomen voor uw 10% korting dient u onderstaand formulier aan te vullen. De code wordt zichtbaar na het versturen van het formulier. Deze code is uniek voor het door u opgegeven email en kan slechts éénmalig gebruikt worden.

[gravityform id="11" title="false" description="false"]

Video over forensische DNA markering (EN)


Reactie plaatsen