Eerste jaar gratis onderhoud bij overname bestaand beveiligingssysteem

Scheiden de paden zich met uw huidige beveiliger?


Scheidende paden leiden naar overnameHeb je reeds een beveiligingssysteem maar zou je deze graag onderbrengen bij onze organisatie? Wij kunnen zorgen voor een overname van jouw bestaande beveiligingssystemen zodat ook u voortaan kunt genieten van onze buitengewone dienstverlening, service en onderhoud die gericht is op dat wat u verlangt van uw beveiligingspartner. Er kunnen vele redenen zijn waarom u van dienstenleverancier zou willen veranderen en wij verwelkomen u graag. Toch vinden wij het uitermate belangrijk dat u deze keuze maakt omdat de achterliggende oorzaak onherroepelijk de samenwerking met uw huidige leverancier hypothekeert. Mocht een herstel van die relatie echter niet wenselijk of mogelijk zijn dan helpen wij u graag met het uittekenen van de krijtlijnen voor een vlotte overname van uw installatie door onze diensten.

De weg naar een succesvolle en zorgeloze beveiliging


De weg naar succes bij uw overnameHoe verloopt de overname? Eerst komen we ter plaatsen inventariseren welke systemen de overname omvat en bekijken we samen welke technische documenten u in het bezit heeft om de overname te vereenvoudigen. Wij lijsten de te volgen stappen op en bepalen een tijdlijn van de verschillende handelingen. Wij maken het u graag eenvoudig, daarom bezorgen wij u voorbeelden van de te versturen documenten. Na afhandeling van het administratieve luik voeren wij een pre-onderhoudsinspectie uit waarbij we nagaan of het systeem voldoet aan de huidige keuringsvoorwaarden. Tevens gaan we na welke pre-onderhoudsherstelling er dienen uitgevoerd te worden om het systeem terug in normale werking te brengen. Na eventuele uitvoering van deze pre-onderhoudsherstellingen voeren wij de gratis onderhoudsbeurt uit op de installatie en maken wij een technisch dossier op van uw installatie. Vanaf dat ogenblik kan u gebruik maken van onze service en herstellingsdienst mocht dit nodig zijn.

Deze actie heeft een beperkte looptijd, tijdig actie nemen is de boodschap. Onderstaand kan je zien hoeveel tijd er nog rest om van de actie te genieten, na het aflopen van de timer verdwijnt het onderstaand formulier en kan je geen gebruik meer maken van deze actie!

[wpdevart_countdown text_for_day="Dagen" text_for_hour="Uren" text_for_minut="Min" text_for_second="Sec" start_time="1434268800" end_time="77,2,0" action_end_time="show_text" content_position="center" top_distance="0" bottom_distance="10" countdown_type="circle" font_color="#9b111e" button_bg_color="#d4af37" circle_size="100" circle_border="5" border_radius="8" font_size="30" countdown_font_famaly="monospace" animation_type="none" ]ACTIE BEƋINDIGD ![/wpdevart_countdown]

[schedule on='2014-12-01' at="10:01" expon='2015-08-30' expat="12:00"][gravityform id="10" title="false" description="false"][/schedule]
Reactie plaatsen