Ben jij het volgende slachtoffer van inbrekers?

Inbraak behoort tot de top van belangrijke criminaliteitsvormen. Slachtoffers ervaren inbraak als een zeer ingrijpende gebeurtenis die een zware impacht nalaat op hun alledaags leven. Ben jij de volgende?

Download gratis ons e-boek "Winnen van inbrekers" en breng met onze beveiligingstips inbrekers op andere gedachten.

50%
Download

Over de auteur en zijn drijfveer

Mijn naam is Peter Cremers en toen ik in 1987 starte  in de beveiligingssector was inbraak voornamelijk een plaag die winkels en bedrijven teisterden. Ook de grote en dure villawijken rondom Schilde en Sint-Maartens-Latem kende het fenomeen. Ondertussen is inbraak uitgegroeid van een plaag tot de nummer één van ernstig levensveranderende ervaringen die zich manifesteert binnen alle lagen van de bevolking. Als voordenker in beveiliging ben ik door de jaren heen in contact gekomen met honderden personen die het slachtoffer werden van inbrekers. Met grote regelmaat stelde ik vast dat deze inbraken konden vermeden worden met eenvoudige kleine acties die niet noodzakelijk kostelijk waren geweest, maar waarbij de ongelukkigen niet eerder hadden bij stilgestaan.

Dit boek onthult eenvoudig te nemen maatregelen die de kans dat u het volgende slachtoffer wordt aanzienlijk verkleinen. Zo wil ik bijdragen aan een veiligere maatschappij.


Mijn persoonlijk motto:

Denk Positief, Handel Actief, Leef Magiek
32+

jaar ervaring in beveiliging

100%

gebaseerd op echte voorvallen

1 voor 1

handige en haalbare tip's

Overtuigd?

Download direct!

Op zoek naar meer informatie over beveiliging?